top of page
Welkom

Wat een raar zone nummer (011) voor een dokter uit Brugge !

Deze nummers hebben te maken met de lokatie van het telesecretariaat.

De reden om dit nieuwe nummer in te voeren: op het 011 nummer kun je altijd een reservatie maken voor een raadpleging, of een aanvraag voor een huisbezoek inspreken, of de dokter persoonlijk spreken.

 

Komt de dokter nog aan huis ?

Een huisbezoek is mogelijk als u zich echt niet naar de praktijk kunt verplaatsen.

Buiten de consultatie uren kunt u de dokter bereiken via de centrale van de digitale wachtkamer: 011 94 12 80 via optie 5.

 

Kan ik ook gewoon naar de consultatie komen zonder reservatie of afspraak

Ja hoor! er zijn tijdens elke consultatie vrijgehouden momenten voor mensen die de hele toestand te ingewikkeld vinden. Elke consultatie begint met "plaatsen" die niet kunnen ingenomen worden door computers, SMS, Smartphones, Tablets of het telesecretariaat. Dit uit respect voor de mensen die zonder reservatie naar de praktijk komen (bv ouderen, mensen zonder computer of GSM). Je moet dan wel een afspraak vastleggen aan het scherm in de wachtzaal om je raadpleging vast te leggen.

 

Ik ken niets van computers en al die moderne toestanden. Val ik uit de boot?

Helemaal niet: je komt naar de wachtzaal, stopt je elektronische identiteitskaart in de kiosk en klaar!

Of je belt naar het nummer van de dokter en reserveert een consultatie of je vraagt een huisbezoek aan.

 

Ik wil mijn afspraak annuleren of verplaatsen, maar het lukt niet op internet

 

U kunt uw afspraak annuleren via de on-line agenda tot 24 uren voor uw afspraak. Indien U Uw afspraak minder dan 24 uren voordien wenst te annuleren moet u dit doen via de telefoon : 011 94 12 80 en dan toets 2 indrukken, waarmee U verneemt wanneer u een afspraak hebt en deze dan kunt annuleren (en evt een nieuwe afspraak maken)

 

 

Wat als alles al bezet is en er is een dringend probleem (bv wondhechting, buikpijnaanval)

De  dokter kan altijd een consultatie "tussenschuiven" na telefonisch contact . De patiënten na deze plaats worden per SMS verwittigd dat hun afspraak bv 15 minuten opschuift. Om deze verwittiging te ontvangen moet je wel het systeem éénmalig activeren op jouw gsm : een bericht naar 3948 met als tekstboodschap: 'act'

 

Ik ben mijn afspraak vergeten of ik kom te laat

Gezien alles op gereserveerde tijden doorgaat moet je een nieuwe reservatie maken. Je kunt altijd via de on-line agenda of via de telefoon nagaan wanneer je een raadpleging hebt gereserveerd en die ten allen tijde verplaatsen of annuleren

Indien je zonder te verwittigen of te annuleren niet verschijnt, zal de dokter de raadpleging aanrekenen. Bij meer dan tweemaal niet afkomen zonder te verwittigen of te annuleren wordt je geschrapt uit het agenda bestand. (uit respect voor de andere patiënten).

 

Houdt dit afsprakensysteem een meerprijs in ?

Neen. Dit afspraaksysteem is een dienstverlening aan de patiënten

Dokter Bru

Huisarts    -   Karel Mestdaghstraat 31, 8000 Brugge

Tel: 050 31 01 28    Tel digitale wachtkamer:     011 94 12 80

bottom of page